CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Saturday, September 26, 2009

Birthday

hari ni besday salina ... kawan baik masa kat skolah dulu ...
bsok plak besday aema... kawan baik fa...
29 sept ni besday oya... kawan fa gak...
then 02 oct ni besday fa plak ... masing2 menigkat ke usia 23thn... moga mereka dipanjangkan umur & dimurahkan rezeki ...

seperti tahun2 sebelum ni ... antara hadiah yg fa masih xpat lagi ialah berjumpe WAHEEDA .. fa harap sangat fa dapat jumpe dia.. walaupun sekejap ....
and fa tau .. tahun ni impian fa xkan tercapai ... impian akan tetap jadi impian...

Thursday, September 24, 2009

latest pic ;)




mcm da lama x upload pic kan .. ni antara pic fa masa kat kamoung & umah makcik.. ade lagi .. tapi kat camera cousin .. tunggu dia upload kat facebook heheh

raya ke lima....

hari ni masuk raya ke 5... x macam semalam ... aku kuar beraya ke rumah makcik-makcik aku di cheras.. umah cikna & umah cik ana... hari ni aku stay dirumah menanti kehadiran tetamu ke rumah ....dalam pukul 2 .. cik rozey datang beraya then halim datang lepak kat rumah.. belah petang plak ... cik enon & family datang beraya... teringat aku pada arwah naim... raya ni aku belum berkesempatan menziarahi pusaranya...
Terasa rindu mendengar cerita2 dari arwah... selepas pemergian Arwah Naim ... aku terasa sangat kehilangan .. kadang2 air mata ni mengalir dengan sendiri... Selepas Arwah pergi .. baru aku sedar yg aku amat memerlukan dia... terlalu lama aku mengabaikan dia ...Moga roh nya aman di sana.....

Wednesday, September 23, 2009

Salam lebaran ....

selamat hari raya aidilfitri buat semua...lama betul x update blog ni .. start seminggu sebelum raya, fa da start bz..ni pun bz lagi coz ade lagi yg order kuih raya... em... bnyak sangat yg nak dikongsi bersama.. tapi wat masa ni mmg x sempat... insyaAllah nanti fa upload pic2 raya & cerita raya fa di kampung ... seronok !


hari ni besday waheeda....
fa ucapkan selamat hari lahir wat kak wawa... semoga panjang umur & dimurahkan rezeki ...

Tuesday, September 8, 2009

11 0ct 2009

11 oct 2009 .. rakan fa nak bertunang , dari dulu lagi mmg da janji ngan dia akan jadi mak andam dia .. hehehehe ... janji akan tetap ditunaikan ... ok dear !

Sunday, September 6, 2009

Saturday, September 5, 2009

kerinduaaaaannnnnn


Baru je 10minit dia meninggalkan aku untuk pulang ke kampung , aku da rindu! uwawawa mcm mana nak tanggung rindu 3 hari ni ... ! aduhhh seksa nyeeeee.... aku tak tau napa setiap kali nak berpisah ngan sayang ..hati aku jadi sayu... sedih... mcm da takde handphone nak call.. Ym nak chatting ... macam da tak jumpe lagi ...huhu.... maybe aku terlalu sayang kan dia...
sampai mak aku pun tego....
mak : paktam da balik ke?
aku : dah ... nape?
mak : ko tak nangis ke?
aku : aikkkk .. asal lak ?
mak : ye la.. sayang sangat .. berkepit mcm belangkas
aku : xde makna nye (padahal air mata aku da jatuh ke pipi)
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sedih nyeeee... bukan xmo bagi dia balik .. tapi xtau la.. huhu
pada hal sbelum ni .. asyik suh dia balik jek .. siap mebebel lagi hahahha...
haishhh cepat la hari rabuuuu...... x sabar nak jumpe dia ....
Rindu.. Rindu serindu rindu nyaaaaa.....